ildsted

Bærekraftig for din bedrift

Ta med dine samarbeidspartnere, ansatte eller jobbkolleger til Dønnas vakre natur og føl dere som hjemme i Katrines hus. Nyt estetikk og komfort i et vakkert og autentisk, men allikevel moderne Nordlandshus som er designet for en bærekraftig livsstil. Her løser dere egen bedrifts behov, hjulpet av naturnære omgivelser og inspirasjon for en mer bærekraftig fremtid.

Huset har 9 senger fordelt på 4 rom . 3 av rommene har dobbeltsenger og ligger i 2.etasje. Det ene av disse har i tillegg enkeltseng og barneseng. Det 4. soverommet ligger i 1. etasje og har mulighet for enten dobbeltseng eller twinseng. ( twinseng betyr to enkeltsenger ) Huset har 2 bad og et ekstra kjøkken i tilknytning til uteplassen.

Uteplassen er tilrettelagt for hel-grilling, gropkoking og matlaging på bål. Her er det også en urtehage som kan brukes ved matlaging.

 

Nærer relasjoner og gir inspirasjon 

Plassen er svært velegnet for å kunne jobbe uforstyrret og virker samlende. Et perfekt sted å bygge relasjoner og sette fokus på bærekraft eller metodikk som skaper fortrinn for din bedrift.

Spør gjerne Katrine etter tjenester knyttet til din bedrifts behov!

I den store hagen foregår det full forvandling til en fruktbar permakultur-mathage.

Dette og mange andre spennende prosesser knyttet til bærekraftig mat, pågår hele året.

Etter ønske, kan Katrine legge til rette for aktivitet som er knyttet til sanking, matlaging på bærekraftig vis, eller annen praktisk formidling av en mer naturnær og bærekraftig livsstil.

kjøtt
husets beliggenhet

Fantastisk beliggenhet!

Huset ligger landlig til på kommunesenteret Solfjellsjøen og er et nydelig utgangspunkt for små turer rett ut fra huset og inn i naturen.

Nærmeste nabo er den kjente gårdsrestauranten 3 Kalver.

Dere kan velge å ta dere av alt matstell selv, eller dere kan bestille catering, egen kokk eller dra ut å spise på restauranten til naboen.

Forøvrig er det svært rike muligheter for natur- og kulturopplevelser på Dønna og Herøy. Spør gjerne om tips til dette også! Mer informasjon om Dønna og reisen hit finner du her: https://visithelgeland.com/no/places/donna/


For forespørsel og tilbud tilpasset din bedrifts ønsker og behov, kontakt  meg på katrineflotnes@hotmail.com, så avtaler vi en prat.