husets beliggenhet

Bærekraftig overnatting i vakre omgivelser

Ta med familie og venner og bo hjemme hos meg. Nyt estetikk og komfort i et vakkert og autentisk, men allikevel moderne Nordlandshus som er designet for en bærekraftig livsstil. Her nyter du livet, samtidig som du også får meningsfull inspirasjon.

Her er det ekstra kjøkken i tilknytning til uteplassen som kan brukes av alle gjester. Uteplassen er også tilrettelagt for helgrilling, gropkoking og matlaging på bål og har en urtehage som kan brukes ved matlaging.

Kano og flytevester er også tilgjengelig for gjester.

 

 

I den store permakutur mathagen foregår det full forvandling og mange spennende prosesser vil pågå hele sommeren. Se dere gjerne rundt! Katrine jobber omkring dere til tider, og svarer gjerne på spørsmål, om dere er nysgjerrige på hva hun foretar seg.

Forøvrig er det svært rike muligheter for natur- og kulturopplevelser på Dønna og Herøy. Spør gjerne om tips til dette også! 

Se Visithelgeland for mer informasjon om Dønna og om reisen hit: https://visithelgeland.com/no/places/donna/

Og informasjon Herøy finner du her: https://visithelgeland.com/no/places/heroy/

 

 

 

Hele huset

Huset har 10 senger fordelt på 4 rom. 9 senger for voksne og 1 barneseng som passer til inntil 5-6års alder. Alle 3 soverom i 2 etasje har dobbeltseng. Det ene har i tillegg enkeltseng og barneseng Det 4. soverommet ligger i 1. etasje og kan brukes både som dobbeltrom og twinrom. ( twinrom betyr to enkle senger )

For de som leier huset, er det et bad med badekar i 2. etasje. Badet i yttergangen deles med de som bor i skrivestua. ( skrivestua er det gule lille huset på tunet.)

Bortsett fra det, har dere hele huset for dere selv.

Minimum 2 netter ved leie av huset.

Link til booking av huset på airbnb.

huset
skrivestua

Skrivestua

Skrivestua har sovesofa som kan gjøres om til dobbeltseng. Ved leie av skrivestua, kan badet i hovedhusets yttergang brukes. Her er det dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkenet i det lille røde huset kan brukes. Badet i hovedhusets yttergang og det lille uthuskjøkkenet, deles med gjester som leier hovedhuset.

Link til booking av Skrivestua på airbnb.